Image

Nasze menu

 

Przystawki | Starters

 

Tatar wołowy z piwnym majonezem z klasycznymi dodatkami 29 ,-

Beef tatare with beer mayo, pickled mushrooms, cucumber, onion, egg yolk and butter

 

Tatar z łososia z galaretką z ogórków małosolnych, cukinią, salsą z pomidorów i sosem cytrynowo-koperkowym 26,-

Salmon tatare with cucumber jelly, lemon-dill sauce, zucchini and tomato salsa

 

Pomidor malinowy z twarogiem wędzonym, marynowaną cebulką i kawiorem z kremu balsamicznego 19,-

Tomato with smoked cottage cheese, pickled onion and balsamic caviar

 

Zupy | Soups

 

Krem z cukinii na mleczku

kokosowym 15 ,-

Zucchini cream with crountons

 

Barszcz ukraiński na wędzonce ze śmietaną 15,-

Borsch with sour cream

 

Rosół z kołdunami 14,-

Chicken soup with meat dumplings

 

Sałatki | Salads

 

Z grillowanym serem halloumi, boczniakiem i pomidorkami cherry z sosem chałwowym 26,-

With oyster mushroom, halloumi cheese, cherry tomatoes and halva sauce

 

Z kurczakiem, bobem i serem Bursztyn 26,-

With chicken, broad beans and Bursztyn cheese

 

Dania Główne | Main Dishes

 

 

Pstrąg z kiszonymi warzywami i pieczonymi ziemniakami 29,-

Trout with pickled vegetables and baked potatoes

 

Łosoś z kaszą perłową, sosem cytrynowym i sezonowymi warzywami 39,-

Salmon with pearl barley couscous, lemon sauce and seasonal vegetables

 

Schabowy z ziemniakami i młodą, zasmażaną kapustą 25,-

Schnitzel, potatoes and cabbage

 

Policzki wieprzowe w ciemnym piwie w pampuchach z czerwoną kapustą 31,-

Pork cheeks in dark beer with steamed buns with red cabbage

 

Żeberka z sałatką, frytkami i sosem czosnkowym 32,-

Ribs with salad, chips and garlic sauce

 

Stek z polędwicy wołowej z pieczonymi ziemniakami i roladką z cukinii w sosie paprykowym 69,-

Beef steak with baked potatoes and zucchini roulade in mild pepper sauce

 

Kurczak z gratinem ziemniaczanym, grillowaną sałatą rzymską, pomidorkami, bobem i sosem serowym 29,-

Chicken with potatoes au gratin, grilled salad, tomatoes, broad beans and cheese sauce

 

Gołąbki z kaszy perłowej z grzybami z sosem pomidorowo-paprykowym 26,-

Stuffed cabbage with pearl barley, mushrooms with tomato and pepper sauce

 

Pierogi ruskie 21,-

Dumplings with potatoes and quark

 

Desery | Desserts

 

Brownie z owocami 14,-

Brownie with fruits

 

 

 

 


Do grup powyżej 8 osób doliczamy 10% usługi serwisowej.
 
Zadzwoń i zamów z dowozem - 71 349 21 07
zamówienia realizowane od godziny 12:00 do 22:00
Bezpłatny dowóz* przy zamówieniu od 20zł
obowiązują strefy dowozu

Wrocław ul. Średzka 29a
kibala.martyna@gmail.com

tel. 071 349 21 07
tel. 601 56 60 92

W pon. nieczynne.
Wtorek - Niedziela: od 12:00

Odwiedź naszą pizzerię.